lunes, octubre 06, 2008

MATARÓ I EL MARESME CAMINEN CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

El proper 19 d’octubre l’entitat Maresme Oncològic organitza una Caminada popular contra el Cáncer de mama.
Aquest nou acte de l’entitat té com a principal objectiu sensibilitzar a la població que la malaltia existeix i no mira a qui afecta, que a tots ens pot passar. D’altra banda, també es vol donar a conèixer l’associació per donar més difusió de les seves activitats i poder augmentar també el número de socis.

La caminada popular començarà a les 9 del matí del Parc nou i arrbarà al passeig del Callao. Es tracta d’una ruta urbana que consta de 4,3 quilòmetres i estarà oberta a tothom que hi vulgui participar. A l’arribada, està previst que hi hagi un avituallament per als caminants. La inscripció a la cursa costa 6 euros i inclou la samarreta, l’entrepà de botifarra i la beguda.

El recorregut de la caminada és el següent: Camí de la Geganta, Ronda O’Donnell, Ramon Llull, Ronda president Companys, Plaça de Laia l’Arquera, Passeig Marítim i Passeig del Callao.

L’associació contra el cáncer Maresme Oncològic és una entitat que principalment desitja ajudar a les persones que pateixen el cáncer i als seus familiars. Per aquest motiu tenen el lema “Estem al teu costat” i el compleixen amb les expèriències personals dels voluntaris i també amb l’ajuda de professionals com psicòlegs i terapeutes. D’altra banda, s’adrecen a tota persona de l’edat que sigui i condició, amb el ferm propòsit de ser un puntal de recolzament important en la seva vida.

Les inscripcions a la caminada es poden fer a Maresme Oncològic, al carrer Sant Pelegrí, 3, de dimarts a dijous, de 5 a 8 de la tarda. També, el mateix dia, 30 minuts abans de la sortida, al Parc nou.


Dia Mundial del Cáncer de mama
El proper 20 d’octubre a les set del vespre, a la Sala d’actes de Caixa Laietana (Carrer de Santa Teresa, 61), de Mataró, Maresme Oncològic organitza la conferencia “Què aporta la cirurgia plàstica en la reconstrucció de la mama?”, a càrrec de Francesca Fullana Sastre, Dra. En Medicina i cirurgia, Metge adjunta de l’Hospital Germans Trias i Pujol i Cap de la unitat de Reconstrucció Mamària Hospital Germans Trias i Pujol.

No hay comentarios: